Over ons

Welkom bij Bambuddha, ons all-you-can-eat restaurant dat in 2023 haar deuren opende. Geniet van een authentieke Aziatische beleving in ons prachtige restaurant. In onze gerechten ervaart u het oosten in de volle breedte. Authentieke Thaise gerechten, met zorg bereide verse Sushi en Vietnamese specialiteiten. Ervaar de Bambuddha keuken in de vorm van verschillende Street food en Tapas gerechten en zij zullen uw smaaksensatie naar een hoger niveau tillen.

Bambuddha is een All You Can Eat concept zonder tijdslimiet en daarom hebben wij een paar huisregels.

  • Per ronde mag u 3 gerechten bestellen per persoon.
  • De serveertijd kan afhankelijk van de bereiding per gerecht verschillen.
  • Verspilling van gerechten wordt niet gewaardeerd en is kostbaar. Wordt dit
    geconstateerd dan zal per gerecht € 2,50 extra in rekening gebracht worden.
  • De laatste bestelling is 15 minuten voor sluitingstijd

Bij Bambuddha bieden we twee arrangementen aan: Diner Regular heeft enkele gerechten met bijbetaling, terwijl Diner Deluxe alle gerechten inclusief heeft.

Bij Bambuddha combineren we de kunst van sushi met een mix van Aziatische en internationale smaken om een culinaire ervaring te creëren die onze gasten betovert

Ons verhaal

Beleef Azië in zijn Street food, zijn specialiteiten, en zijn bijzonderheden. Onze authentieke koks nemen u mee in hun culinaire reis van overheerlijke gerechten. Bambuddha is de nieuwe loot in de succesformule van Sushi Vandaag Sittard en Heerlen. Een garantie voor een culinaire avond uit met familie, vrienden en bekenden.

Mocht je tijdens deze culinaire reis vragen of opmerkingen hebben schroom dan niet om deze voor te leggen. Want alleen dan kunnen wij ons verbeteren in de ultieme gast experience. 

Wist u trouwens ook dat wij een ideale locatie zijn voor uw feesten en partijen of zakelijke bijeenkomsten? Wij beschikken over verschillende faciliteiten en bieden gratis parkeergelegenheid, met de mogelijkheid voor het opladen van uw elektrische auto. Ook voor cateringfaciliteiten is Bambuddha het ideale aanspreekpunt.

Wil jij bij het team?

Wil jij bij het team?